Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Poezie - sint- en kerst gedichten
Kerstgedichtjes
Kerstgedichtjes, kerstgedichten, kerstgedicht, kerstmis, kerstkado of kerstdiner, overal een toepasselijk gedicht. wij hebben hier zo veel mogelijk kerstgedichten verzameld, om bij je kerstkado te doen en er de naam van je kerstcadeau in te vermelden, dus geef je een mooi kado met de kerstdagen vergeet dan geen leuk kerstgedicht er bij te doen! schrijf een kerstgedicht op een menukaartje voor bij je kerstdiner, of geef iedereen een apart gedicht op zijn menukaart. dan weet je zeker dat je een apart en romantisch kerstdiner op tafel zet !
http://www.kerstgedichtjes.nl
Rijmgein
Rijmgein
http://www.rijmgein.nl
Rijmwoorden
Rijmwoorden.org - hulp bij het maken van gedichten. hulp nodig bij het maken van een gedicht? wij helpen je! vul het woord in waarop je wilt rijmen en klik op zoek! onze rijmwoordengenerator doet de rest!
http://www.rijmwoorden.org
Sinterklaasgedichten
Sinterklaasgedichten. op zoek naar gedichten, een rijmmachine of een rijmwoordenboek: op deze site vindt u alles voor het beste sinterklaas gedicht.
http://www.sinterklaasgedichten.com
Gerelateerd
 • Poëzie met sterallures in het Sportpaleis
  Poëzie met sterallures in het Sportpaleis - De Standaard
 • Hulplijn voor mensen die op tilt slaan
  TILBURG - Een speciale gratis hulplijn is er beschikbaar voor mensen die snel op tilt slaan of tot waanzin gedreven worden. De hulplijn (bel: 0800-2200888) is van 1 maart tot 1 mei, 24 uur per dag gratis bereikbaar.
 • Jazz & Poëzie 'Langzaam glijden klanken langs een silhouet..
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Avondje poëzie en literatuur met Lize Spit
  Wie een literaire belofte van eigen bodem aan het werk wil horen, komt maandag 2 februari om 20u aan zijn trekken in de bibliotheek van Zandhoven. De uit V...
 • Rijm op de keien, een avond vol gedichten over Breda
  BREDA ? Op donderdagavond 19 maart presenteert het Stadsdichterscollectief Breda zich om 20.00 uur in De Nieuwe Veste met een avond vol poëzie over onze stad. 12 Bredase dichters, 6 scholieren en 6 muzikanten dragen dan teksten voor over Breda en wat er in onze stad leeft. Alle teksten zijn opgenomen in een bundel ?Rijm op de Keien? die tijdens deze avond gepresenteerd wordt. In Breda wordt in 2005 Olaf Douwes Dekker tot stadsdichter benoemd en in 2008 Kees van Meel. De taak die de stadsdichter heeft is: 1. Het schrijven van gedichten voor officiële gebeurtenissen in de stad en ?
 • De poëzie van een valutaoorlogje
  Lieven Desmet is journalist bij De Morgen.
 • 273 nieuwe Haagse gedichten voor Poëzie op Pootjes
  De afgelopen maanden hebben 273 mensen zich aangemeld voor het gedichteninzamelingsproject Poëzie op Pootjes. Voor de vierde editie van dit unieke evenement werden Hagenaars gevraagd hun ´Haagse Gevoel´ in een gedicht te vatten. Het gaat bij Poëzie Op Pootjes nadrukkelijk niet om een wedstrijd. Het doel was vooral om zoveel mogelijk gedichten te verzamelen over wat Hagenaars bezighoudt en om een dichterlijk inkijkje te krijgen in de Haagse stadtrots. In de maand november is een groot aantal workshops georganiseerd, waarin de nieuwe dichters onder begeleiding van professionele auteurs aan hun gedicht konden werken. Alle gedichten worden gebundeld in een nieuw boek dat begin januari 2015 zal worden gepresenteerd. In de drie weken daarna zullen nagenoeg alle ingestuurde gedichten naar buiten worden gebracht - in een expositie met poëzieposters, in voordrachten op de radio, gedichten op televisie, op internet en in de krant, en in een slotvoorstelling tijdens de Nationale Gedichtendag...
 • De oorlogsfilm Saul Fia is een doffe stomp in de maag
  Saul Fia (Son of Saul), het debuut van de Hongaarse regisseur László Nemes over de Tweede Wereldoorlog, is onverdraaglijk én essentieel. 'Een ding is ...
 • Poststempel Verdun door Bob Latten
  Woensdagavond 25 maart om 20.00 uur geeft Bob Latten een lezing over zijn boek ?Poststempel Verdun. Het verhaal van twee frontsoldaten?.